Regimantas Adomaitis
Nijolė Adomonytė
Nijolė Andrijauskienė
Rita Anskaitienė
Algimantas Apanavičius
Algimantas Apanavičius (jn)
Regina Arbačiauskaitė
Irina Arefjeva
Gražina Arlickaitė
Valentas Aškinis
Gražina Baikštytė
Raimundas Banionis
Arvidas Andrijus Baronas
Šarūnas Bartas
Giedrė Beinoriūtė
Ilja Bereznickas
Saulius Beržinis
Daiva Bilinskienė
Aušra Biriukovienė
Rūta Birštonaitė
Lukas Brašiškis
Algirdas Bružas
Juozas Budraitis
Ramona Bujutė
Donatas Buklys
Ieva Bunokaitė
Kristina Buožytė
Vanda Butkienė
Lolita Bytautaitė
Juzefa Čeičytė
Danutė Cicėnaitė
Gintautas Dailyda
Vytautas Damaševičius
Romualdas Damulis
Vilija Daugirdaitė
Vasilijus Degteriovas
Aleksandras Digimas
Vaidotas Digimas
Ona Diržytė
Tomas Donela
Eitvydas Doškus
Diana Faraponienė
Zina Fatejevaitė
Vidmantas Gaigalas
Samvelas Gandžumianas
Algirdas Garbačiauskas
Lina Gečienė
Akvilė Gelažiūtė
Jurgita Gerdvilaitė
Gediminas Girdvainis
Ramūnas Graželis
Ramūnas Greičius
Jonas Gricius
Jurij Grigorovič
Rita Grikevičienė
Julija Gruodienė
Rimantas Gruodis
Romualdas Gudas
Kęstutis Gudavičius
Leokadija Inčiūtė
Skirmanta Jakaitė
Valdas Jakniūnas
Šarūnas Jakštas
Aloyzas Jančoras
Gediminas Jankauskas
Ernestas Jankauskas
Jadvyga Janulevičiūtė
Gabija Jaraminaitė
Darius Jaruševičius
Vaidas Jauniškis
Juozas Javaitis
Arturas Jevdokimovas
Ignas Jonynas
Natalija Ju
Milda Juknevičiūtė
Milda Jurkutė
Audrius Juzėnas
Viktoras Juzonis
Laimantas Kairys
Lina Kaminskaitė–Jančorienė
Auksė Kancerevičiūtė
Grigorijus Kanovičius
Vytautas Katkus
Andrius Kaušinis
Marius Kavaliauskas
Vidmantas Kazlauskas
Neringa Kažukauskaitė
Izolda Keidošiūtė
Augis Kepežinskas
Lilija Kopač
Stanislovas Kopajevas
Eleonora Koriznaitė
Ruslan Korostenskij
Vladimiras Kostiugovas
Janina Krasauskienė
Linas Kriščiūnas
Algimantas Kriščiūnas
Dalia Irena Kriščiūnienė
Ramunė Kudzmanaitė
Edvardas Kundavičius
Algimantas Kupčinskas
Inesa Kurklietytė
Vytautas V. Landsbergis
Janina Lapinskaitė
Gediminas Lasinskas
Elžbieta Latėnaitė
Liubomiras Laucevičius
Jūratė Leikaitė
Romas Lileikis
Santa Lingevičiūtė
Justinas Lingys
Arvydas Liorančas
Algis Liutkevičius
Gytis Lukšas
Lina Lužytė
Algimantas Maceina
Antanas Maciulevičius
Eugenijus Macius
Vaiva Mainelytė
Jonas Maksvytis
Agnė Marcinkevičiūtė
Adakris Marcinkus
Kipras Mašanauskas
Ignas Mateika
Arūnas Matelis
Juozas Matonis
Audra Matukienė
Jurgis Matulevičius
Diana Matuzevičienė
Kornelijus Matuzevičius
Dainius Mažulis
Danielius Mekinkovas
Dalia Michelevičiūtė
Henrikas Mikalauskas
Linas Mikuta
Algimantas Mikutėnas
Daiva Minkevičiūtė
Ignas Miškinis
Algimantas Mockus
Rimas Morkūnas
Pranas Morkus
Mingailė Murmulaitienė
Danutė Narušytė
Vladas Naudžius
Algirdas Ničius
Rūta Noreikaitė-Oginskienė
Jonas Nosalis
Rimas Olšauskas
Eugenijus Ostašenkovas
Apolonija Paludnevičiūtė
Vytautas Paukštė
Rasa Paukštytė
Andrius Paulavičius
Roma Pauraitė
Donatas Pečiūra
Vidas Petkevičius
Algirdas Petraitis
Daiva Petrulytė
Živilė Pilipavičienė
Izabelė Pinaitytė
Ksavera Pinelienė
Živilė Pipinytė
Violeta Podolskaitė
Arnoldas Pričinas
Arūras Pugačiauskas
Algimantas Puipa
Vidmantas Puplauskis
Kazys Pūras
Viktoras Radajevas
Viktoras Radzevičius
Ramunė Rakauskaitė
Romualdas Ramanauskas
Gražina Remeikaitė
Agnė Rimkutė
Justas Rožėnas
Tomas Rugevičius Rugys
Dali (Dalia) Rust (Cibauskaitė)
Linas Ryškus
Remigijus Sabulis
Arūnas Sakalauskas
Jūratė Samulionytė
Marat Sargsyan
Algirdas Šatkauskas
Nadiežda Ščiukina
Aurika Selenienė
Algirdas Selenis
Algirdas Šemeškevičius
Kristina Sereikaitė
Žydrė Sičiūnaitė
Ina Šilina
Juozas Širvinskas
Andrius Šiuša
Gediminas Skvarnavičius
Albinas Slavinskas
Algimantas Sliaužys
Virginija Smelevičienė
Kostas Smoriginas
Birutė Sodeikaitė
Audrius Stonys
Arūnas Stoškus
Henrikas Štutas
Vitalijus Suchockis
Raminta Šumskytė
Vytautas Survila
Dalia Survilaitė
Vanda Survilienė
Olga Survillo
Gražina Svilienė
Zenonas Tarakevičius
Algirdas Tarvydas
Algimantas Taujanskas
Rasa Taujanskienė
Jonas Tomaševičius
Vytautas Tomkus
Alfonsas Triškus
Andrius Trukanas
Juozas Tuita
Saulė Tuitienė
Jokūbas Vilius Tūras
Gražina Urbonaitė
Irena Vabalienė
Jurgita Vaidilaitė
Henrikas Vaigauskas
Ramūnas Vaitkus
Nijolė Valadkevičiūtė
Mantas Verbiejus
Algirdas Vėsulas
Kristijonas Vildžiūnas
Linas Vildžiūnas
Stanislovas Vilkevičius
Jūratė Visockaitė
Juras Visockis
Dalia Vizgirdaitė
Eligija Volodkevičiūtė
Sandra Vydmontė
Sonata Žalneravičiūtė
Aistė Žegulytė
Vytautas Žekonis
Giedrė Žickytė
Edmundas Zubavičius
Alicija Žukauskaitė

Mingailė Murmulaitienė (Kino darbuotojų guild)

Mingailė Murmulaitienė gimė 1937 m. sausio 1 d. Varėnos rajone, Perlojoje.

Nuo 1956 metų dirbo Lietuvos kino studijoje kino kronikos, dubliažo, dokumentinių filmų, vėliau vaidybinių filmų montuotoja. Taip pat dirbo kino studijoje Kinema.

 

Filmografija

 

1956m. Neringa

1958m. Nemuno žiotys

1959m. Adomas nori būti žmogumi

1960m. Dainos jaunystė

1961m. Svetimi

1963m. Visos dienos kronika

1964m. Aš - Rambynas

1965m. Tavo rankose

1966m. Laiptai į dangų

1967m. Sušaudymas

1967m. Posūkis

1967m. Miške

1968m. Kai aš mažas buvau

1969m. Lietuva

1969m. Birželis, vasaros pradžia

1970m. Akmuo ant akmens

1971m. Mažoji išpažintis

1972m. Ties riba

1973m. Laimingas laimės neradęs

1974m. Nerami rudens diena

1975m. Smokas ir mažylis

1976m. Virto ąžuolai

1977m. Mainai

1977m. Mano vaikystės ruduo

1978m. Markizas ir piemenaitė

1979m. Sužeista tyla

1980m. Rungtynės nuo 9 iki 9

1981m. Vasara baigiasi rudenį

1982m. Skrydis per Atlantą

1983m. Neapykantos pamoka

1984m. Būrys

1984m. Vakar ir visados

1985m. Visi prieš vieną

1986m. Traukinys į Bulzibarą

1987m. Parodų rūmai

1988m. Žolės šaknys

1989m. Miškais ateina ruduo

1990m. Žalčio žvilgsnis

1991m. Trys dienos

1991m. Žvėris, išeinantis iš jūros

1992m. Išakėtas krantas

1992m. Žemės keleiviai

1993m. Pasiansas

1994m. Koridorius

1995m. Mūsų nedaug

1996m. Pavasaris

1997m. Namas

1998m. Kiemas

2000m. Laisvė

2002m. Paskutinis vagonas

2005m. Berniukas ir jūra