2021 lapkričio 19, Penktadienis

2021 metų Lietuvos kinematografininkų sąjungos apdovanojimo konkursas pratęstas iki lapkričio 29 d.

Apdovanojimas teikiamas už reikšmingiausią Lietuvos kinematografininkų sąjungos narių sukurtą kino kūrinį (kūrybinį darbą) kasmet. Apdovanojimui siūlomas kūrinys turi būti sukurtas ir viešai parodytas ne anksčiau kaip 2020 m. gruodžio 1 d. ir ne vėliau kaip 2021 gruodžio 1 d.
Nugalėtojui bus įteiktas laureato pažymėjimas ir prizas. Apdovanojimo komisija taip pat gali pažymėti ir du kitus kūrybinius darbus, skirdama diplomus.

Kas šiemet bus apdovanotas kinematografininkų sąjungos prizu, diplomais spręs naujai sudaryta apdovanojimo komisija: kino režisierius Audrius Stonys, kino režisierius Jurgis Matulevičius, kino operatorius Algimantas Mikutėnas, kino kritikė Rasa Paukštytė ir animacinio kino režisierius Ilja Bereznickas.
Apdovanojimo komisija gali svarstyti Sąjungos narių sukurtus vaidybinius, dokumentinius ir animacinius filmus, viešai parodytus ne anksčiau kaip 2020 m. gruodžio 1 d. ir ne vėliau kaip 2021 gruodžio 1 d.
Komisija taip pat gali svarstyti Sąjungos nario kūrybinį darbą filme, kurio režisierius nėra Lietuvos kinematografininkų sąjungos narys.
Apdovanojimų komisija prašymų el. paštu info@kinosajunga.lt laukia iki š. m. lapkričio 29 dienos.
Apdovanojimo konkurso rezultatus planuojama paskelbti gruodžio mėnesį.

Svarbu:
Prašymus dalyvauti atrankoje teikia kino filmų gamintojai. Prašymai pateikiami laisva forma, nurodant filmo pavadinimą bei internetinės filmo peržiūros prieigą, režisieriaus vardą, pavardę bei komandos narių, kurie priklauso sąjungai, sąrašą;
Informacija telefonu: (8 5) 212 07 59, mob. +37066582137 arba el.p. info@kinosajunga.lt

Organizacijos veiklą finansuoja
Kiti partneriai

Please publish modules in offcanvas position.